MERK: Vi har åpent som vanlig med noen endringer!

By March 12, 2020 Aktuelt

Coronaviruset fører til store konsekvenser både på verdensbasis, men også her i Norge. Dette har eskalert de siste dagene med mange nye restriksjoner.

Vi i Telefonsekretæren (og helseavdeling TeleMedic) har iverksatt en rekke tiltak som sørger for at vi skal holde oss operative og fortsette driften som normalt slik vi fremdeles kan ivareta ditt sentralbord(din kundeservice) og dine kunder på en god måte.

Vi har startet å iverksette hjemmekontorløsning for alle ansatte og skal være ferdig med det i begynnelsen i neste uke. Vi gjør dette for å holde våre ansatte friske og selvsagt bidra til å begrense videre smitte.

Slik situasjonen er nå skal dette ikke ha noen innvirkning på våre sentralbord-, og kundeservicetjenester overfor våre kunder. Vi holder våre åpningstider og vil utføre tjenesten som normalt, men det må kunne påregnes noe lenger ventetid de første dagene.

Har dere spørsmål eller ønsker ekstra hjelp vennligst kontakt oss på support@bellcom.no

Mvh

Drift – Telefonsekretæren